Deze email werd op 25 oktober 2019 verzonden aan de VBBBB leden met email:

 

Amersfoort, 25 oktober 2019

 

Beste VBBBB leden,

 

Zoals jullie weten proberen wij als nieuwe bestuursleden de VBBBB weer op poten te krijgen. Zo zijn we bezig om de website www.vbbbb.org met relevante informatie te vullen (‘work in progress’). Ook hebben we de banden met andere organisaties al wat aangehaald.
 
Eerder stuurden we een (papieren) brief naar de leden uit, om de leden te vragen naar hun huidige emailadres. We zijn heel blij met jullie respons (we hebben nu van ongeveer 60 leden het email adres, en dit bericht gaat naar die leden toe), en we hopen dat we, door berichtgeving over de VBBBB in andere media (zoals bijvoorbeeld de diverse buurtkranten), de overige leden kunnen aanmoedigen om zich te registreren via de website, en ook anderen kunnen motiveren om lid te worden van de VBBBB.

Via deze email wil ik, mede namens mijn mede-bestuurders Riek, Desirée en Carol, peilen onder jullie of er interesse is om het huidige bestuur te ondersteunen.

Het zou heel goed zijn om ons team te komen versterken als bestuurslid. Ook horen we graag of er onder jullie leden zijn die specifieke evenementen en activiteiten willen organiseren. Elke expertise is van harte welkom.

Er is veel te doen. Enerzijds willen we als VBBBB een ‘luis in de pels’ blijven zijn als het gaat om behoud van de natuur in het bos. Daarnaast willen we als VBBBB leuke en leerzame evenementen organiseren, zodat leden, niet-leden, en de jeugd ons mooie bos nog meer gaan waarderen. Ook daar is natuurlijk het nodige hand- en spanwerk voor nodig.

Ofwel, maak uw eventuele interesse kenbaar per email. Wordt bestuurslid, en/of werk met ons samen bij de organisatie van evenementen!  


Bij voorbaat zeer hartelijk dank voor uw reactie.

 

Namens het bestuur,

René Dubbeldam, Voorzitter VBBBB

renedubbeldam@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *